Натали им го покажала пасошот, а тие се фрапирале од нејзиниот младешки изглед

Популарната украинска пејачка Наталија Џенкив била приведена на аеродром од страна на полицијата затоа што службите не верувале дека има толку години колку што и …

Натали им го покажала пасошот, а тие се фрапирале од нејзиниот младешки изглед Прочитај повеќе »