Најскапиот хотел во светот орбитира во вселената

Првиот луксузен хотел во вселената под името „Aurora Stejsn“, според планот, би требало првите гости да ги прими во 2022 година. Тие кои се подготвуваат …

Најскапиот хотел во светот орбитира во вселената Прочитај повеќе »