фриман

Морган Фриман: „Монсанто“ спроведува депопулација на планетата

„Злосторничката деловна пракса на ‘Монстанто’ спроведува депопулација на планетата, еден по еден животински вид во исто време“, вели Морган Фриман, кој предупредува дека треба да …

Морган Фриман: „Монсанто“ спроведува депопулација на планетата Прочитај повеќе »

Морган Фриман тврди дека Русите ја почнале војната со САД и дека Путин е шпион

Американскиот актер Морган Фриман сними пропагандно видео за Комитетот за истрага за наводното руско мешање во претседателските избори во САД. Ние сме нападнати. Ние сме …

Морган Фриман тврди дека Русите ја почнале војната со САД и дека Путин е шпион Прочитај повеќе »

Scroll to Top