Морган Фримен ги навреди Србите и ги обвини за геноцид!

Во долгонајавениот документарец „Приказна за нас“, американскиот актер Морган Фриман тврди дека Србите се апсолутно виновни за војната на просторите на поранешна Југославија. Прочуениот холивудски …

Морган Фримен ги навреди Србите и ги обвини за геноцид! Прочитај повеќе »