(ВИДЕО) Што му е тоа на главата на Милан Калиниќ? – Зошто дозволил фризерот да си игра со него?

О, Боже господе – напиша актерот и водител на „Пинкови ѕвезди“. Милан Калиниќ повторно се најде во центарот на внимание. Актерот и водител на „Пинкови …

(ВИДЕО) Што му е тоа на главата на Милан Калиниќ? – Зошто дозволил фризерот да си игра со него? Прочитај повеќе »