(ВИДЕО) Што му е тоа на главата на Милан Калиниќ? – Зошто дозволил фризерот да си игра со него?

О, Боже господе – напиша актерот и водител на „Пинкови ѕвезди“.
Милан Калиниќ повторно се најде во центарот на внимание. Актерот и водител на „Пинкови ѕвезди“, го промени имиџот, поточно фризурата. Тој се ишиша од страните на „нула“, а горе ја остави својата руса коса.

Секако, новиот имиџ на Калиниќ предизвика бурни коментари по неговиот Инстаграм, каде ја објави кратката снимка од неговата нова фризура.

„Што допушти да ти играат по главата? Со кого се замери, брале? Поздрави го фризерот и прашај го зошто на тебе се учи. Аууу, што направи човече“, беа само некои од коментарите на корисниците на Инстаграм.

Погледнете ја новата фризура на Калиниќ, од сите агли.

Дали ви се допаѓа?

O bože gospode

A post shared by [email protected] (@kalinic.milan72) on

Scroll to Top