(ВИДЕО) Комшијата пријавил од третиот кат било фрлено маче – Полицијата затекнала жена со 130 мачки во станот

Француската полиција приведе 60 годишна Парижанка, откако открила дека во станот од 25 квадрати, држи 130 мачки. Како што јавуваат француските медиуми, во амлиот стан …

(ВИДЕО) Комшијата пријавил од третиот кат било фрлено маче – Полицијата затекнала жена со 130 мачки во станот Прочитај повеќе »