Јелена била убиена дома, ја замотале во тепих, па ја фрлиле на насипот

Покрај бесконечните теории за тоа како се случило убиството на пејачката Јелена Марјановиќ, во јавноста се појави и такво кое вели дека таа не била …

Јелена била убиена дома, ја замотале во тепих, па ја фрлиле на насипот Прочитај повеќе »