(Фото) Ременска со Невозможна мисија

Горан Марковиќ, еден од организаторите на големиот музички фестивал „Ентер фест“ и автор на емисијата „Невозможна мисија“, денеска се сретна со Фросина Ременски, поранешна министерка …

(Фото) Ременска со Невозможна мисија Прочитај повеќе »