Џиновски песнис на тревник се појави во британска населба на денот на крунисувањето на Чарлс

Триесет метарски џиновски пенис искосен на тревникот од екслузивната населба „Кралска полумесечина“ во Бат ги изненади жителите на ова место предкрунисувањето на кралот Чарлс. Според …

Џиновски песнис на тревник се појави во британска населба на денот на крунисувањето на Чарлс Прочитај повеќе »