Пред 8 години ја замени Анабела во групата “Funky G” – Беше бомба и сон на секој маж

Кога Анабела во 2009 година, ја напушти групата, на нејзино место дојде атрактивната црнка, која публиката многу брзо ја прифати. Прочуениот двоец кој ја составуваше …

Пред 8 години ја замени Анабела во групата “Funky G” – Беше бомба и сон на секој маж Прочитај повеќе »