(Видео) Натпреварувач го демолираше студиото откако изгуби во квизот

Натпреварувач на исландскиот квиз Gettu Betur, го демолираше студиото, откако изгуби во квизот. Неговото однесување стана хит на социјалните мрежи. Тој почнал да фрла со …

(Видео) Натпреварувач го демолираше студиото откако изгуби во квизот Прочитај повеќе »