ДАМИ, ПЛАКНЕТЕ ОЧИ: Лукијан Ивановиќ од Х-Фактор полугол позира во теретана!

Момчето кое сите го засакавме преку регионалниот Х-Фактор, Лукијан Ивановиќ неодамна одлучи да го промени својот начин на живот, па сега конечно може да се …

ДАМИ, ПЛАКНЕТЕ ОЧИ: Лукијан Ивановиќ од Х-Фактор полугол позира во теретана! Прочитај повеќе »