Најстрогиот судија во „X Фактор“ падна од скалите и заврши во болница

Сајмон Кауел се онесвестил и паднал низ скалите во својот дом во Лондон. Веднаш бил префрлен во болница откако се онесвестил, а после неколку часа …

Најстрогиот судија во „X Фактор“ падна од скалите и заврши во болница Прочитај повеќе »