Индиецот кој убил 70 загрозени бенгалски тигри е уапсен по 20 години потрага

Хабиб Талукдер (50), познат како Тигар Хабиб, е уапсен по 20 години потрага, затоа што убил 70 загрозени бенгалски тигри во Бангладеш. По него биле …

Индиецот кој убил 70 загрозени бенгалски тигри е уапсен по 20 години потрага Прочитај повеќе »