(Видео) Девојче во последен момент спасено да не заврши под возот

На железничката станица во Мумбај, Индија, била избегната голема трагедија. Петгодишно девојче за малку ќе завршело на шините кога ја испуштила раката на својата мајка …

(Видео) Девојче во последен момент спасено да не заврши под возот Прочитај повеќе »