Италијански кошаркар колабирал на теренот за време на натпревар

Италијанскиот кошаркар на Фортитудо Месина, Хаитем Жабур Фаталх, колабрирал на теренот за време на натпревар. Тој ја загубил свеста и во еден момент паднал, а …

Италијански кошаркар колабирал на теренот за време на натпревар Прочитај повеќе »