Хајди успеала да преживее благодарение на тоа што не го послушала советот на лекарите

Британката Хајди Спенс успеала да преживее и покрај тоа што лекарите од клиниката NHS ѝ откриле 25 тумори во нејзиниот мозок, пишува британски „Сан“. Докторите …

Хајди успеала да преживее благодарение на тоа што не го послушала советот на лекарите Прочитај повеќе »