Мајката на покојниот актер Кори Хајм го откри името на силувачот на нејзиниот син

Џуди Хајм, мајката на Кори Хајм во едно од интервјуата кои ќе бидат прикажани во петок вечер ќе го открие вистинското име на човекот кој …

Мајката на покојниот актер Кори Хајм го откри името на силувачот на нејзиниот син Прочитај повеќе »