Германците имаат подобар секс во време на пандемија

Според германските истражувачи, луѓето во Германија имаат подобар секс благодарение на пандемијата на Ковид-19. Мнозинството учесници во спроведената анкета објасниле дека имаа подобрување на врската во …

Германците имаат подобар секс во време на пандемија Прочитај повеќе »