Хали Бери била бездомник

Оскаровката Хали Бери на 20 години била бездомник и спиела во прифатилиште. Кога ја освоила титулата мис Охајо, се преселила во Њујорк за да стане модел. …

Хали Бери била бездомник Прочитај повеќе »