Познатот писател Халед Хосеини и добитничката на Нобелова награда, Малала Јусуфзаи, со поддршка за граѓаните на Авганистан

По 24 часа откако талибанците го завзедоа градот Кабул, на „Твитер“ се огласи познатиот авганистански писател кој живее во САД, Халед Хосеини, како и добитничката …

Познатот писател Халед Хосеини и добитничката на Нобелова награда, Малала Јусуфзаи, со поддршка за граѓаните на Авганистан Прочитај повеќе »