халид муслимовиќ

Халид Муслимовиќ на бившата мора да ѝ плати 67.000 евра

Пејачот на народна музика Халид Муслимовиќ повторно изгуби на суд од бившата љубовница Соња Башиќ и ќе мора да ѝ плати 67.000 евра. Неговата жалба …

Халид Муслимовиќ на бившата мора да ѝ плати 67.000 евра Прочитај повеќе »

Халид Муслимовиќ изгуби уште една тужба од бившата љубовница

Пејачот на народна музика Халид Муслимовиќ изгубил уште една тужба од неговата поранешна љубовница Соња Башиќ. Таа го тужела за нарушен углед и чест, пренесоа …

Халид Муслимовиќ изгуби уште една тужба од бившата љубовница Прочитај повеќе »

Scroll to Top