Халит Ергенч

Сулејман и Шехерзад станаа родители третпат

Популарната турска двојка Бергузар Корел и Халит Ергенч, познати како Сулејман Величествениот и Шехерезад, станаа родители третпат. Тие ја добија ќерката Лејла. Корел и Ергенч, …

Сулејман и Шехерзад станаа родители третпат Прочитај повеќе »

(Фото) Шехерезад ја скрати косата за новата улога

Турската телевизиска ѕвезда и актерка Бергузар Корел за својата нова улога драстично го променила имиџот. Нејзините пријатели и блиски лица велат дека ништо не останало …

(Фото) Шехерезад ја скрати косата за новата улога Прочитај повеќе »

Scroll to Top