Откриена мистериозна гробница стара 5000 години

Ново истражување открива дека пред 5000 години жителите во Месопотамија закопале две дванаесетгодишни деца, момче и девојче, а околу нивните тела наредиле стотина копја и …

Откриена мистериозна гробница стара 5000 години Прочитај повеќе »