„Ќерка ми растеше во сиромаштија“, Дино Мрлин искрено за семејството

Балканскиот пејач и кантаврор  Дино Мерлин ретко кога говори за својот приватен живот, но неодамна откри детали за сопругата Амел и неговите две деца синот …

„Ќерка ми растеше во сиромаштија“, Дино Мрлин искрено за семејството Прочитај повеќе »