За првпат во историјата жена ќе им биде тренер на мажи во фудбалското првенство во Англија

Хана Дингли е првата жена тренер на машкиот тим на Форест Грин Роверс. Хана е и воопшто првата жена тренер на машки тим кој се …

За првпат во историјата жена ќе им биде тренер на мажи во фудбалското првенство во Англија Прочитај повеќе »