Ѕвездата на „Гранд“, Јован Стефановиќ, во тешка состојба, итно примен во болница

Јован (Јоце) Стефановиќ итно е примен во болница и со брза интервенција е установено дека му пукнало белодробното крило. Неговата состојба е прилично тешка, а …

Ѕвездата на „Гранд“, Јован Стефановиќ, во тешка состојба, итно примен во болница Прочитај повеќе »