(ВИДЕО) Дамир Хандановиќ ја виде Андријана Лима во Будва, па изненади со коментарот за нејзиниот изглед

Српскиот композитор престојува во Црна Гора и во исто време, како и светскиот топ модел, репортерите го прашаа, дали ја сретнал, и како му изгледа. …

(ВИДЕО) Дамир Хандановиќ ја виде Андријана Лима во Будва, па изненади со коментарот за нејзиниот изглед Прочитај повеќе »