хановер

Принцот Ернс Август бил исфрлен од хотел во Мадрид

Принцот Ернст Август од Хановер бил исфлрени од луксузен хотел во Мадрид на улица, пренесе ViralTab.News. Тој веќе некое време живее во Шпанија, а медиумите пренесоа и …

Принцот Ернс Август бил исфрлен од хотел во Мадрид Прочитај повеќе »

Во градови во Германија јавниот превоз стана бесплатен

Властите во некои градови во Германија на граѓаните им нудат бесплатен градски превоз, сè со цел да го намалат загадувањето на воздухот. Ваквата одлука стигнала …

Во градови во Германија јавниот превоз стана бесплатен Прочитај повеќе »

Scroll to Top