Германски пензионер едвај врзува крај со крај, излегување на кафе му е луксуз

Германецот Ханс Рудолф (77) вели дека со неговата пензија од 335 евра, едвај врзува крај со крај во животот. За него и неговата сопруга претставува …

Германски пензионер едвај врзува крај со крај, излегување на кафе му е луксуз Прочитај повеќе »