(Видео) Робот нацртал уметничко дело кое е продаденo за помалку од 700.000 долари

Роботот Софија на компанијата Hanson Robotics нацртал уметничко дело кое било продадено за сума од 688.888 долари. Роботот Софија го преработил уметничкото дело на познатиот …

(Видео) Робот нацртал уметничко дело кое е продаденo за помалку од 700.000 долари Прочитај повеќе »