Фантомски фризер хара низ државата – Им упаѓа на жените и им ја сече косата – Но тоа не е најлошото

Овие инциденти се припишани како враќање на бандите кои се обидуваат да ги тероризираат луѓето или да предизвикаат масовна хисетрија. Фантомскиот фризер предизвикува паника и …

Фантомски фризер хара низ државата – Им упаѓа на жените и им ја сече косата – Но тоа не е најлошото Прочитај повеќе »