Норвешкиот крал Харалд за роденден го доби подарок моторот што го возел пред 70 години

Норвешкиот крал Харалд Петти на својот 86. роденден на подарок од вработените во кралската палата доби мотоцикл. Станува збор за мотоцикл којшто пред 70 години …

Норвешкиот крал Харалд за роденден го доби подарок моторот што го возел пред 70 години Прочитај повеќе »