Велшанец нуди 13 милиони евра за фрлен хард диск со биткоини

Пред речиси 10 години Џејмс Хауелс фрлил хард диск на кој чувал биткоини додека го чистел својот стан. Денес, кога вредноста на биткоинот е 184 …

Велшанец нуди 13 милиони евра за фрлен хард диск со биткоини Прочитај повеќе »