Ѕирнете во приватниот живот на Мелтем од серијата „Мојот син“

Турската актерка Харе Сурел во серијата „Мојот син“ ја игра улогата на Мелтем – сестра на главниот лик Појраз кој е полициски началник. Нејзината улога …

Ѕирнете во приватниот живот на Мелтем од серијата „Мојот син“ Прочитај повеќе »