(Фото) Хурем повеќе не е црвенокоса

Актерката Мерјем Узерли, девојката која стекна слава во улогата на Хурем во турската серија „Сулејман Величествениот“, ги изненади фановите со промената боја на косата. Актерката …

(Фото) Хурем повеќе не е црвенокоса Прочитај повеќе »