Се продава куќата од серијата „Сејнфилд“, сопствениците ќе заработат милиони

Куќата во која се снимала американската хумористична серија „Сејнфилд“ е дадена на продажба. Сегашните сопственици Хари Азорин и Лори Монсон сакаат да ја продадат по …

Се продава куќата од серијата „Сејнфилд“, сопствениците ќе заработат милиони Прочитај повеќе »