(Видео) Хари без нозе го освои Монт Еверест

Поранешниот војник Хари Буда Магар, стана првиот човек со ампутација над коленото кој се искачи на Монт Еверест. Во 15 часот по непалско време, се …

(Видео) Хари без нозе го освои Монт Еверест Прочитај повеќе »