Хари Мата Хари

(Видео) Пејачот Гоце Бошкоски во третиот круг на „Гранд“

Македонскиот пејач Гоце Бошкоски – Чоки влезе во третиот круг во „Ѕвездите на Гранд“. Со песни од  Масимо Савиќ и  Хари Мата Хари, Бошкоски успеа …

(Видео) Пејачот Гоце Бошкоски во третиот круг на „Гранд“ Прочитај повеќе »

„Жените ми беа единствениот порок“ – Ексклузивно интервју со Хари Верешановиќ

Босанскиот музичар и кантавтор, Хари Мата Хари, вечерва е во Скопје. Тој е тука заради вториот роденден на ресторанот „Еквилибриум“. Вели дека до сега не …

„Жените ми беа единствениот порок“ – Ексклузивно интервју со Хари Верешановиќ Прочитај повеќе »

Се ожени вонбрачниот син на Хари Варешановиќ

Босанскиот пејач Хари Варешановиќ, основач на групата „Хари Мата Хари“, го ожени својот вонбрачен син, Мак. 25-годишниот Мак и неговата девојка Ружа Недиќ се венчаа во …

Се ожени вонбрачниот син на Хари Варешановиќ Прочитај повеќе »

Scroll to Top