Од бездомник и зависник од хероин до милионер, совети од Хари Сандерс како да се збогатите во 2020 година

Хари Сандерс иако има 22 години е директор на голема компанија која остварува годишен обврт од милиони долари. Хари отворено зборува за тешкиот пат низ …

Од бездомник и зависник од хероин до милионер, совети од Хари Сандерс како да се збогатите во 2020 година Прочитај повеќе »