„Музика и Вино“ со „Харизма Бенд“ и Ивана Наумова

Со голем број свадбарски песни и безвременски кафански хитови, членовите на „Харизма Бенд“, заедно со пејачката Ивана Наумова го промовираа најновиот проект „Музика и Вино”. …

„Музика и Вино“ со „Харизма Бенд“ и Ивана Наумова Прочитај повеќе »