Прослава во Прага по повод 115 години од основањето на „Харли-Девидсон“

Денеска во Прага, повеќе од десетина илјади моторции се собраа со цел да ја одбележат 115 годишнината од основањето на најпознатиот американски производител на мотори …

Прослава во Прага по повод 115 години од основањето на „Харли-Девидсон“ Прочитај повеќе »