Трамп му го направил животот пекол кога открил дека користи препарати за коса

Харолд Борнштејн, поранешен лекар на Доналд Трамп, тврди дека службениците на Белата куќа минатата година влегле во неговата ординација и ја однеле целата медицинска документација …

Трамп му го направил животот пекол кога открил дека користи препарати за коса Прочитај повеќе »