(Видео) Британски медицински сестри место заштитна опрема носеле кеси за ѓубре, сите се заразиле со „Ковид-19“

Три британски медицински се позитивни на коронавирус откако биле присилени да носат ќеси за ѓубре додека ги лечеле пациентите. Тие кесите ги носеле поради недостиг …

(Видео) Британски медицински сестри место заштитна опрема носеле кеси за ѓубре, сите се заразиле со „Ковид-19“ Прочитај повеќе »