хартија

„Донирајте стара хартија – за нова Брајова книга“ е мотото на новата кампања на децата со оштетен вид од скопско училиште

Државното училиште за рехабилитација деца и младинци со оштетен вид „Димитар Влахов“ од Скопје, започна кампања под мотото „Донирајте стара хартија – за нова Брајова …

„Донирајте стара хартија – за нова Брајова книга“ е мотото на новата кампања на децата со оштетен вид од скопско училиште Прочитај повеќе »

(Видео) Американско семејство четири години не користи тоалетна хартија, за три години заштедиле 1.100 евра

Семејството на Амбер Ален, кое живее самоодржлив живот со одледување сопствен зеленчук, овошје, чување животни, поради долг од 65.000 евра, одлучило да почне да штеди. Со …

(Видео) Американско семејство четири години не користи тоалетна хартија, за три години заштедиле 1.100 евра Прочитај повеќе »

(видео) Ветерот го туркаше авионот, како да е од хартија

Низ Европа владее голема бура, со ветрови кои достигнуваат брзина и до 110 километри на час, а пилотот на авионот кој слетува на аеродромот во …

(видео) Ветерот го туркаше авионот, како да е од хартија Прочитај повеќе »

Scroll to Top