Џош Хартнет повеќе не го интересираат славата и парите

Љубителите на филмската уметност, особено оние женските, сигурно на драго срце се сеќаваат на Џош Хертнет. Американскот актер бил исклучително популарен на почетокот на 21 …

Џош Хартнет повеќе не го интересираат славата и парите Прочитај повеќе »