Турците ја обвинија Лима дека го изневерила нејзиниот дечко, турскиот писател Хару

По пишувањето на локалните медиуми дека наводно го изневерила дечкото, турскиот писател Метина Хару, Лима преку Инстаграм жестоко возврати.Откако турските медиуми објавија текст во кој …

Турците ја обвинија Лима дека го изневерила нејзиниот дечко, турскиот писател Хару Прочитај повеќе »