Едногодишно дете доби медал за гасењето пожари во Австралија

Едногодишниот Харви Китон доби медал за придонес во гасењето на пожарите во Австралија. Детето медалот го доби за време на погребот на неговиот татко Џеф …

Едногодишно дете доби медал за гасењето пожари во Австралија Прочитај повеќе »