Американците го потврдија запрашувањето од воздух со цел да се намалат последиците од ураганот Харви

Веќе 20 години го прикриваат запрашувањето од воздух, со кое успеваат да влијаат на менување на временските услови. Пентагон го испрати авионот „C-130H“ со распрскувачите …

Американците го потврдија запрашувањето од воздух со цел да се намалат последиците од ураганот Харви Прочитај повеќе »